Binnenkijken in een moderne, luxe woning

 

De kans om een verbouwde semi-bungalow van top tot teen opnieuw in te richten, dat laten we ons geen twee keer zeggen! Wij mochten een nieuwe woning geheel naar wens inrichten. En dat betekende veel grote elementen, spelen met licht, opvallende accenten en ultiem woongemak. Kijk mee in deze moderne en luxe vrijstaande woning.

_LDJ5031.jpg

Gedurfd lijnenspel

De grote woonkeuken is echt onderdeel van het interieur. Zo komt het donkere hout van het eiland ook terug op de muren en in de op maat gemaakte kast van Allure. Voor de vloer is er gekozen voor een lichte PVC-vloer in een Hongaarse punt van Therdex. Vanwege de lange rechte lijn in dit patroon, lijkt de ruimte optisch langer. Vooral bij brede woningen lijkt de woning hierdoor extra groot. Heb je een lange ruimte, dan zorgt een visgraatvloer juist voor optisch meer breedte in de woning. De woonkeuken biedt ook plek aan een werkplek. De zelf ontworpen kast biedt werkruimte maar bergt ook spullen uit het zicht achter deuren. De open haard met kurk behang van Arte geeft extra sfeer. Het goud is een leuke toevoeging en geeft extra diepte. 

_LDJ5219.jpg

Om rust aan te brengen in het kleurrijke interieur, is er gekozen voor een koele basiskleur. Naast blauw is dit de kleur grijs. De moderne Marmoleum vloer, grijze gordijnen en stoelen geven de ruimte een strakke en rustige uitstraling. Hierdoor valt je oog nog meer op de groene tuin en de kleurrijke meubels. En met zoveel opbergruimte is er genoeg plek om spullen uit het zicht op te bergen, waardoor het interieur niet rommelig aanvoelt.

_LDJ5281.jpg

In de woonkamer een knusse sfeer neerzetten waarin het hele gezin zich kan terugtrekken. Er is daarom gekozen voor een grote bank waarop iedereen kan zitten, of dat nu muziekluisteren of voor de tv hangen is. De ronde vormen zoals in het karpet ‘breken’ de vierkante ruimte. Dit gehele lijnenspel van vierkant en rond zie je terug in het gehele huis. Zowel in de woonkamer als slaapkamer hangen Silhouette® Shades vanwege de mooie licht filtering.“ Door het dubbele gaas met daartussen de gegolfde lamel, heb je overdag geen inkijk. ’s Avonds kantelen we de lamellen voor extra privacy.”

_LDJ5328.jpg

Eigen ruimte

De wens was vooral een persoonlijk huis, afgestemd op hun gezinssituatie. Het was belangrijk dat iedereen een eigen plek heeft in huis. Zij slapen boven en met het oog op de toekomst slapen wij nu beneden en hebben we, afgesloten van de rest, een eigen ruimte met slaapkamer, een badkamer, sauna en inloopkast. Hiervoor hebben we de zijkant van het huis uitgebreid. Onze ‘vleugel’ is echt een plek waar we ons kunnen terugtrekken. Dat is met de hotel chique donkere kleuren in combinatie met ronde vormen en zachte materialen zeker gelukt. Verschillende lichtpunten zoals de spots in het plafond en de hanglampen voor de wand geven een mooi lichtspel. Ook in de badkamer, waar je je in het sfeerlicht goed kan ontspannen.

_LDJ5204.jpg

Benieuwd naar de producten in deze binnenkijker? neem contact met ons op of kom langs in de winkel voor inspiratie!

 

Binnenkijken in een moderne, luxe woning